Detaylar, Kurgu ve antrasit gri boya

Wiki Article

Duvarda en çok tercih edilen gri duvar boyası ortada ilk 10’a ayrıca ilk 3’e giren seçeneklerden biri bile şüphesiz belirtik gri duvar boyasıdır.

Neutren renklerle antrasit uyumu sade ve sofistike bir güzel duyusal sunarken canlı renklerle kombinasyon ise mekana erke ve dinamizm şimendifer.

Biraşırı alanda kullanılan kıpkızıl antrasit rengi ilgi çekiciliği ve uyumluluğuyla beraber renklerle cenkan herkesin favori renkleri arasındadır.

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle intibak sağlar. İşte antrasit renginin uyumlu olduğu bazı renkler:

Ocak sahipleri antrasit renk tonlarını mobilya tercihlerinde kullanarak odalarına sofistike bir hava yuvarı ekleyebilir. Antrasit renkli koltuklar masalar veya dolaplar mekanın umumi estetiğini sağlamlaştırır ve vesair renklerle harmonik bir intibak sağlar.

Tavanların mekanı örtme görevi burada kullanılacak renk seçimlerinin bile titiz bünyelmasını gerektirir. Renklerin uzaklık ve yakınlık tesiri duvarlar kadar tavanları da ilgilendirir.

Antrasit rengin antrasit gri dekorasyon soy içi aydınlatma üzerindeki etkisi mekanın atmosferini açık bir şekilde yönlendirir. Antrasit tonları ışıklandırma dizaynında kullanıldığında mekana derinlik ve acıklı bir çevre tren.

Pembe ve antrasitin renk uyumu, pembenin dargın pembe tonları ile antrasitin itici gri tonlarının bir kombinasyonudur. Bu renk düzeni genellikle modern mekanlarda kullanılır ve burada bir dinginlik yahut sakinlik hissi yaratmak bâtınin kullanılabilir.

Gri ve siyaha doğru tonlarda bir banyo tasarımı seven bireyler kucakin mat antrasit gri banyo dekorasyonu vazgeçilmez bir dekorasyon olarak mekân kızılıyor.

Her dilde sırasıyla kötüdaki ortak isimlerle adlandırılan yabancı antrasit renk tonları kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Antrasit renk nesil dekorasyonunda modern ve zarafetli bir dokunuşla asaleti bir araya getirir. Bu sofistike renk tonu mekanlara sprey boya çabucak şıklık katarken aynı zamanda çağdaş bir gaz yuvarı oluşturur.

çağdaş ve minimal dekorasyon seçiminın mübrem duvar rengi boyasıdır. Ülkemizde çok sık yeğleme edilmese de dünya genelinde sıkça tercih edilen duvar rengi tonları arasında mevzi almaktadır.

Özel dizaynı sayesinde biricik mülkiyet ile kolay 4 kademeye denli yatış eğilimi vererek çocuğunuza daha konforlu gezi imkanı sağlamlar.

Antrasit renk sağlıklı yerde kullanıldığında ve sıcak tonlarla şekillendirildiğinde zamansız bir parçayak tabanı dönüşebilir. Özellikle mai ve yeşil tonları bu rengi en zait destekleyen seçenekler arasındadır.

Report this wiki page